ESPORTS

El Sabadell s’estavella contra el mur del Real Unión (0-1)

Lamentacions arlequinades després d'una ocasió malbaratada / Lluís Franco

Pas enrere. El Sabadell no ha pogut confirmar la gran victòria de Tarragona i ha encaixat la tercera derrota de la temporada a la Nova Creu Alt davant el Real Unión. L’equip basc n’ha tingut prou amb una única rematada a porteria, en un córner, i una disciplinada feina defensiva. S’ha repetit el 0-1 de fa 13 anys i el conjunt de Gabri perd una bona oportunitat de fer un salt a la taula i torna a acostar-se a la zona de perill abans d’afrontar una doble sortida per tancar l’any.

El jove Jaume Piñol s’ha convertit en la gran novetat a un onze gairebé calcat al de Tarragona amb les excepcions dels dos laterals: s’han quedat a la banqueta Marc Vargas i Juanmi Carrión. Per banda dreta s’ha situat Guillem Molina mentre Àlex Sala s’ha consolidat a l’eix de la defensa fent parella amb César Morgado i també ha recuperat la titularitat, per l’esquerra, Eudald Vergés.

L’estat del terreny de joc, amb pluja a les hores prèvies, ha estat un dels condicionants del joc, complicant una mica més el joc associatiu que sempre planteja el conjunt de Gabri. Li ha costat traduir en el seu domini en arribades i ocasions. Massa lentitud i imprecisió en els arlequinats que facilitaven el replegament d’un Real Unión ben col·locat defensivament, sense concedir espais. Només Moha Keita ha aconseguit desequilibrar alguna vegada, però sense culminar. Els únics xuts, per partida doble, han tingut a Sergi Altimira de protagonista, bloquejats per la defensa visitant.

Gerro d’aigua freda

En el tram final de la primera meitat s’ha vist el Sabadell més incisiu i també ha arribat la millor combinació i opció de gol, amb centrada de Moha i rematada forçada de Pau Víctor fora per poc. Aquesta tònica de domini arlequinat s’ha intensificat en els primers minuts de la represa, amb un xut d’Eudald Vergés al pal. Aquesta dinàmica positiva s’ha estroncat de cop amb el gol del Real Unión en la seva primera rematada a porteria. Un servei de cantonada ha sorprès tot el sistema defensiu i Espigares ha pentinat a la xarxa. Tampoc Sergi Puig ha estat fi en la seva sortida.

El 0-1 ha suposat un gerro d’aigua glaçada. Ja estava sobre la gespa Sergi Garcia i el Sabadell ho ha intentat amb més cor que cap. Ha tancat al Real Unión en la seva àrea, però sense claredat d’idees en els metres finals. Ha topat contra un autèntic mur. César Morgado és qui ha tingut més a prop l’empat en una rematada de cap que ha aturat Irazusta sobre la línia de gol. Els 9 córners del conjunt arlequinat no han servit de res. Fins i tot Sergi Puig s’ha incorporat en les accions a pilota aturada en el temps afegit i gairebé costa el 0-2 en una sortida visitant. El Sabadell perd l’oportunitat de consolidar-se en la zona mitjana i ara tocarà afrontar una doble sortida per tancar l’any a Múrcia i Pamplona per evitar la zona de descens.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Sergi Puig; Jaume Piñol (Sergi Garcia, m. 54), César Morgado, Guillem Molina (Dieste, m. 75), Eudald Vergés, Àlex Sala, Moha Keita, Sergi Altimira, Pau Víctor, Joanet López (Marc Vargas, m. 58) i David Astals.

Real Unión: Irazusta; Aramburu (Espigares, m. 57), Montoro, Iván Pérez, Kijera (Jaso, m. 76), Beobide, Nacho Sánchez, Quique Rivero, Gagua (Seguin, m. 57), Chema Núñez (Carlos Bravo, m. 57) i Oyarzu (Julián Luque m. 66).

Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas (Comitè murcià). Grogues: David Astals, Álex Sala; Chema Núñez, Aramburu, Kijera, Julián Luque, Seguín, Carlos Bravo, Beobide.

Gol: 0-1, minut 60: Espigares.

Incidències: 2.134 espectadors a la Nova Creu Alta.

Ll. Franco

Ll. Franco

Ll. Franco

Ll.Franco

Ll.Franco

Comentaris
To Top