Publicitat
ESPORTS

L’Astralpool Club Natació supera el Ferencváros (5-10) i s’acosta als quarts de la Champions

Laura Ester ha tancat la porteria a pany i forrellat / Ll.F.

Inici immillorable de l’Astralpool Club Natació Sabadell en la lligueta de la segona fase de la Champions que es disputa a Eger (Hongria). El conjunt de David Palma ha superat de manera aclaparadora el Ferencváros (5-10) en el primer duel i encarrila així el seu accés als quarts de final.

La superioritat del conjunt nedador ha estat absoluta. L’1-5 del primer quart ja ha deixat clar que les jugadores de David Palma sortien amb la màxima concentració a la piscina hongaresa per evitar ensurts. De fet, aquest avantatge seria clau i marcaria el desenvolupament del duel.

La solidesa defensiva, amb una Laura Ester tancant la porteria a pany i forrellat, ha fet estèril la possible reacció del Ferencváros. Tot i baixar en l’efectivitat ofensiva, el Club Natació Sabadell ha sabut gestionar a la perfecció el partit. Amb un 3-8 s’ha produit una lleugera relaxació que han aprofitat les magiars per escurçar diferències (5-8), però l’equip de David Palma, molt seriós, ha sentenciat. Van Der Sloot i Bea Ortiz han estat les màximes golejadores amb tres dianes cadascuna i la jove Elena Ruiz s‘ha estrenat a la Champions amb dos gols.

Després d’aquest triomf, el Club Natació Sabadell hauria de certificar el passaport matemàtic aquest dissabte (19.45 h) davant l’amfitrió Tigra Eger i es compliria el pronòstic d’una final pel primer lloc del grup el diumenge (10 hores) contra l’Assolim Mataró.

Publicitat
Comentaris
To Top