ESPORTS

L’Astralpool es jugarà a Itàlia l’accés a la ‘final four’

La boia sabadellenca, Maica Garcia, en una imatge d'arxiu / LL. FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell ja coneix el rival per als quarts de final de la Copa d’Europa. El pentacampió continental es veurà les cares amb el SIS Roma, pas previ per disputar l’enèsima final four, a doble partit, segons ha comunicat aquest matí la LEN, el màxim organisme europeu.

Les waterpolistes de David Palma jugaran l’anada a la Finetwork Aquàtics de Can Llong el pròxim 11 de febrer, i es jugarà el pas a la final a quatre a Roma, el 25 de febrer. Amb l’encreuament, les sabadellenques eviten el rei d’Europa, l’Ekipe Orizzonte, i el Mediterrani, el rival més desitjat per la seva proximitat. El conjunt romà va accedir als quarts de final com a primer de grup, després de superar el Vouliagmeni grec, el De Zaan neerlandès i firmar taules amb el vigent campió, l’Olympiacos del Pireu. A priori, l’Astralpool és el favorit, però el fet de jugar-se la tornada lluny de Sabadell, manté opcions per al conjunt italià.

Els ‘cocos’, cara a cara

Si l’Astralpool CN Sabadell fa bons els pronòstics, aconseguint el pas per a la final four, les waterpolistes sabadellenques esquivaran el vigent campió d’Europa o el CN Mataró. Els quarts de final han encreuat l’Olympiacos i el CN Mataró, vigent campió d’Europa i botxí a la Supercopa d’Espanya, respectivament, els dos cocos en el camí cap al sisè ceptre continental. Els altres dos emparellaments dels quarts són Orizzonte – Glyfada, i Mediterrani – Dunaujvarós.

Comentaris
To Top