Ciutat

Adverteixen que una empresa de Sabadell no està retirant amiant correctament

L’Ajuntament de Sabadell ha advertit una empresa d’enderrocs perquè retiri correctament l’amiant d’una antiga fàbrica que ara està sent enderrocada, al carrer de Sant Baldomer, 88 (Hostafrancs).

Al consistori l’ha avisat una veïna a través de Twitter, la sabadellenca Anaís Falcó, sorpresa per com veia que les màquines estan retirant l’amiant de la nau. Fonts municipals asseguren al D.S. que s’ha comprovat que la retirada “no s’està fent bé” i s’ha informat d’aquesta observació i de com s’ha de fer la retirada adequadament per via de correu electrònic als responsables de l’enderroc.

El consistori també confirma que l’obra té llicència en vigor i que l’atorgament d’aquesta va acompanyat del detall específic de com s’ha de fer el tractament d’aquests residus, sobretot per una qüestió de seguretat i protecció dels treballadors.

Si l’empresa advertida no fes cas a les indicacions de l’Ajuntament, el consistori “no la pot aturar ni sancionar”, afegeixen les mateixes fonts, però sí que la Policia Municipal podria demanar la documentació sobre protecció dels treballadors i tractament de residus.

Comentaris
To Top