Oci i cultura

Dues exposicions de grafitis a Sabadell per a reflexionar críticament

Sabadell acull aquests dies dues exposicions d’art urbà amb una mirada crítica i reflexiva. Per una banda, fins al 5 de gener, al Casal Pere Quart es podrà veure la mostra Drets Humans 2022 de l’Associació de Graffiti de Sabadell. Està oberta de dilluns a divendres, des de les 10 fins a les 20h, i els dissabtes, d’11 a 14h i de 18 a 21 h. Hi ha les obres de 35 artistes de la ciutat i la comarca, molts dels quals es consideren talents emergents.

L’obra més crítica és la darrera, que és un vídeo en què els artistes reclamen a l’Ajuntament que “se’ls tingui més en compte” i reclamen exercir “el dret a la cultura fent festivals i projectes des de la ciutadania”.

Per altra banda, fins al 14 de gener, a Impaktes Visuals, que és la galeria d’art de la botiga de grafiti del Carrer Sant Francesc, es podrà veure una exposició de Werens titulada UrbanType. “L’exposició intenta trobar el diàleg perdut entre els éssers que es mouen per la ciutat sense mostrar cap interès pel seu entorn, preocupats sempre de comunicar-se instantàniament amb el més enllà”, explica l’artista.

L’exposició consta de fotografies disparades en el moment exacte en què passava gent per davant d’una obra d’art urbà, en què hi ha una tipografia, amb la mirada fixa en el mòbil. “És una crítica sobre aquesta societat que estem creant que no s’adona del que té a l’entorn”.

Comentaris
To Top