Publicitat
Diners

FOTOS: La cadena 365 Obrador inaugura la seva segona botiga a Sabadell

La cadena de fleques i cafeteries 365 Obrador ha obert aquest dijous el seu segon establiment a Sabadell, ubicat a l’històric Despatx Gorina, a la Rambla, 245. El primer es troba des de ja fa uns anys a la ronda de Zamenhof.

Obertura del nou local de 365 a Sabadell / AINA TORRES

El procés d’obertura s’ha allargat durant un any, al llarg del qual la cadena s’ha encarregat de rehabilitar l’immoble, adequar el local i seleccionar el personal, amb una inversió d’uns 400.000 euros. L’establiment compta amb vuit professionals (set de venda i un forner), i estarà obert de 06 h a 22 h.

Al local s’oferiran els productes habituals d’una fleca i una cafeteria, amb venda de pa, cafès -se n’ofereixen gratuïtament els primers dies- i pastes com a elements destacats, però també sucs, entrepans i porcions de pizza, per exemple. I hi haurà espai de degustació, amb diferents taules per acollir els clients. L’espai disposa de 340 metres quadrats entre planta baixa i pis distribuïts en obrador, taulell de venda i atenció al públic i espai de degustació.

Edifici protegit

La principal singularitat d’aquest local és que forma part d’un edifici protegit com és el Despatx Gorina, antiga oficina d’una de les empreses tèxtils amb més renom de Sabadell. I es troba al costat de la torre Gorina, també protegida.

365 Obrador destaca en una nota de premsa que l’elecció d’aquest local respon a l’interès de l’empresa en recuperar edificis històrics. Segons el president de la companyia, Juan Antonio Tena, “cadascuna de les obertures de 365 respon a un desig que roman intacte des del primer dia: apropar-nos als barris oferint serveis de restauració als veïns de la zona amb una perfecta relació qualitat-preu i aptes per a totes les butxaques”.

L’antic Despatx Gorina serà un lloc de degustació

L’immoble data del 1933 i és una obra racionalista de l’arquitecte barceloní Francesc Guàrdia i Vial que destaca per la simetria de la façana. L’arquitecte també és autor d’edificis com el Teatre Principal de Terrassa i el Mercat Central de València.

Obertura del nou local de 365 a Sabadell / AINA TORRES

Obertura del nou local de 365 a Sabadell / AINA TORRES

El pa és un dels protagonistes del nou local / AINA TORRES

El local compta amb servei a la barra i zona de restauració / AINA TORRES

La decoració fa referència al passat tèxtil del despatx / AINA TORRES

Zona de restauració / AINA TORRES

L’establiment està format per planta baixa i pis / AINA TORRES

Zona de restauració / AINA TORRES

La zona de taules i cadires, amb un gran finestral que permet l’entrada de llum natural / AINA TORRES

Publicitat
Comentaris
To Top