Ciutat

Educació avança la preinscripció per a l’FP mitjana

administració pública captació talent

El Departament d’Educació ha avançat uns dies les dates de preinscripció per a l’FP de grau mitjà. És una mesura que arriba després de cursos amb problemes per formalitzar les matrícules dels cicles formatius, ja que alguns alumnes es queden finalment sense la plaça que han demanat, mentre altres graus es queden amb seients buits.

Així, els alumnes de continuïtat de 4t d’ESO podran presentar les sol·licituds per cursar el 2023-2024 un cicle formatiu de grau mitjà o d’arts plàstiques i disseny del 12 al 18 d’abril –l’any passat va ser del 20 al 26- i la resta de l’alumnat entre el 9 i el 15 de maig –l’any passat del 17 al 23-. Pel que fa a l’FP de grau superior, el termini serà del 26 de maig a l’1 de juny –del 25 al 31 de maig l’any passat-.

La preinscripció, però començarà com sempre per als alumnes d’infantil i primària, que es podrà fer del 6 al 20 de març. Del 8 al 20 de març serà el torn de secundària i per a batxillerat anirà del 20 al 26 d’abril.

Un cop feta la preinscripció, la matrícula està prevista del 20 al 28 de juny per a infantil, primària i secundària; del 22 de juny al 3 de juliol per a batxillerat; del 3 al 7 de juliol per a l’FP de grau mitjà; del 30 de juny al 7 de juliol per als cicles d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà; i del 19 al 24 de juliol per a l’FP de grau superior.

Comentaris
To Top