ESPORTS

El filial del CE Sabadell remunta per sumar la tercera victòria consecutiva

Els jugadors del filial arlequinat celebren el gol del triomf al descompte. / Lluís Franco

El filial del CE Sabadell ha sumat la seva tercera victòria consecutiva després de remuntar al Sant Cugat a Olímpia (2-1). Els de Marc Nomen continuen posant pressió als equips de la part alta, sumen 22 punts i ja són cinquens a l’espera de la resta de la jornada.

El partit ha començat amb domini de pilota i arribades dels arlequinats. Martí Riera ha estat el primer a posar a prova al porter rival amb un xut des de l’interior de l’àrea. Passat el quart d’hora de joc, en una jugada ràpida per banda dreta, Gerard Marquillas ha comès penal. Sergio Mulero l’ha transformat posant per endavant als santcugatencs en una pilota que se li ha escapat a Víctor López quan semblava que l’aturava.

Esperonat pel gol, el Sant Cugat ha estat molt a prop del segon. Primer amb un xut des del mig del camp que s’ha estavellat al pal i, posteriorment, amb una vaselina que ha sortit per sobre del travesser. S’ha pogut refer el Centre d’Esports quan, passada la mitja hora, els visitants s’han quedat amb 10 per l’expulsió de Capel després d’una planxa. Això ha servit als de Nomen per donar una passa endavant i buscar l’empat a les acaballes del primer temps. Jose Enrique, Riera i Roma han fet treballar al porter santcugatenc en un final de monòleg sabadellenc. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans.

Al segon temps ha continuat l’embranzida i el domini arlequinat. Bustamante, de cap, ha estat a prop d’aconseguir l’empat. Una igualada que sí que ha trobat el Centre d’Esports prop del 60 de joc quan Jose Enrique ha rematat al fons de la xarxa una deixada de cap de Marquillas a la sortida d’una falta. Amb el gol, el Sabadell ha continuat amb l’empenta i Bustamante i Belmonte han provat sort amb xuts llunyans que han estat molt a prop de completar la remuntada.

Tot i que el Sant Cugat ha intentat parar el joc, les millors arribades han continuat sent d’un Centre d’Esports que ha tancat al seu rival a l’àrea. Primer ha estat Laborde amb un cop de cap desviat i l’ha emulat Jose Enrique amb una rematada amb la testa que s’ha estavellat al pal quan ja tothom cantava el gol. També Morral, amb una centrada enverinada que ha acabat al travesser, ha fregat el gol de la victòria. I quan tot semblava fet, ha arribat. Quan, ja al temps afegit, una centrada des de la dreta d’Ustrell ha trobat la rematada creuada de cap de Bustamante per fer esclatar la bogeria a Olímpia. Amb aquest triomf, els de Marc Nomen sumen 5 partits sense perdre i 3 victòries de forma consecutiva, la segona en dos partits des de l’arribada del míster.

Comentaris
To Top