Ciutat

Les notícies més destacades de Sabadell aquest dimecres

Arrenquem el dimecres amb energia renovada després del retorn a galop de la passada de Sant Antoni a Sabadell. La tradicional cita es va tornar a celebrar aquest dimarts amb normalitat després de dos anys marcats per la covid.

Poc abans de les 17 h l’Eix Macià ja bullia d’activitat. Era el lloc i l’hora on les dues colles protagonistes del dia de Sant Antoni estaven citades per iniciar el seu recorregut. La passada va aplegar un centenar de cavalls i carrosses i unes 10.000 persones als carrers de Sabadell, segons les dades de la Policia Municipal.

FOTOS: La passada de Sant Antoni torna a galop a Sabadell

El complex residencial de l’hospital Parc Taulí, Sabadell Gent Gran, ha començat a oferir teràpia amb mascotes robot per a persones amb deteriorament cognitiu moderat i greu. La corporació sanitària assegura que el seu ús “facilita la connexió emocional de les persones que viuen amb demència”.

Mascotes robot, la nova eina de teràpia ocupacional del Parc Taulí de Sabadell

Després de diversos mesos de tràmits administratius, el Gimnàs Municipal ja està plenament equipat per a la pràctica de la gimnàstica artística, culminant així un llarg procés que va iniciar-se a finals del 2021. Aquest dimarts, l’alcaldessa Marta Farrés, acompanyada de la regidora d’esports Laura Reyes, i la responsable de Sabadell Gimnàstic Club, Cristina Viñas, van reinaugurar l’equipament esportiu amb tot el material necessari.

El Gimnàs Municipal veu la llum al final del túnel

Després de dos dies amb el vent com a protagonista, provocant diverses incidències a Sabadell, el fred arriba a partir d’aquest dimecres a tot el territori català. La caiguda de les temperatures es consolidarà especialment durant la segona meitat de setmana, amb els termòmetres marcant mínimes sota zero.

Temperatures sota 0 a Sabadell a partir d’aquest dimecres

Premi gros a Sabadell. Un veí de la ciutat no oblidarà la jornada 17 de la lliga espanyola de futbol. Un a un, aquest sabadellenc va encertar el signe de 14 dels 15 partits que apareixien a la tradicional travessa. Un fet que li ha permès embutxacar-se 437.042,52 euros.

Premi gros a Sabadell: un veí guanya més de 400.000 euros a la ‘quiniela’

Comentaris
To Top