Oci i cultura

El jove Andrés Salado torna a dirigir l’Orquestra Simfònica del Vallès a la Faràndula

El públic podrà gaudir del cèlebre ‘Bolero’ del compositor francès M. Ravel

Una vegada més, l’Orquestra Simfònica del Vallès aposta pels joves intèrprets. En aquesta ocasió, tornarà a comptar amb la direcció del jove madrileny Andrés Salado, en un concert en què el públic podrà gaudir del cèlebre Bolero del compositor francès M. Ravel.

I també hi col·laborarà el contrabaixista veneçolà Edicson Ruiz per interpretar el Concert per a contrabaix del compositor alemany E. Oscher. Se celebrarà aquest divendres, a les 20h, al Teatre La Faràndula.

El programa viatjarà per l’Amèrica del Sud amb l’obertura del poema simfònic Libertadores, del compositor alacantí O. Navarro, una peça amb dues parts: l’una inspirada en l’Amazones i l’altra dedicada als líders independentistes del continent sud-americà. També es podrà gaudir del poema simfònic Sensemayá, del músic mexicà S. Revueltas.

Comentaris
To Top