Publicitat
ESPORTS

El Marina-EF Joan Murtró s’emporta el derbi davant del Planadeu-Roureda

Els jugadors del Marina-EF Joan Murtró celebren el segon gol de l’enfrontament. // Lluís Franco

L’Marina-EF Joan Murtró s’ha emportat el derbi davant del Planadeu-Roureda (2-0). Els de Quico Díaz han anotat els dos gols de l’enfrontament a la segona meitat en un partit molt disputat on el porter local, Fran Rodríguez, ha estat protagonista.

El partit ha començat amb domini arlequinat i algunes arribades, especialment per banda esquerra. El primer avís l’ha posat Grego Carreras amb un xut a les mans del porter. Tot i el domini local, el Planadeu-Roureda ha començat a apropar-se a la porteria contrària.

Carlos Rosa amb un xut llunyà i dues rematades desviades des de l’interior de l’àrea i Gabriel Molina amb una rematada des del centre del camp han posat les millors arribades del primer temps pels visitants. Amb el 0-0 i el partit molt igualat s’ha arribat al descans.

Després del pas per vestidors, no ha pogut començar millor el segon temps pel Marina-EF Joan Murtró. A la sortida d’una falta lateral, Héctor Romero ha posat el primer al marcador amb un precís cop de cap. Amb el gol, el Planadeu-Roureda ha donat una passa endavant buscant l’empat. Fran l’ha evitat amb dues grans intervencions a Carlos Rosa, primer a un xut de falta i, posteriorment, en un cop de cap des de l’interior de l’àrea.

Ha frenat l’embranzida dels visitants Abdelilah amb un golàs de volea des de tres quarts de camp que ha duplicat l’avantatge local. El segon gol ha fet que els visitants, sense res a perdre, anéssim cap a l’atac amb tot. Això ha convertit en heroi un Fran Rodríguez intractable durant tot l’enfrontament.

Carlos Rosa, Adrian Mengual i Joel Expósito han estat les “víctimes” del porter arlequinat en els darrers instants del partit provocant la desesperació en els atacants visitants.
Amb aquest triomf, el Marina-EF Joan Murtró continua a la zona alta de la taula tot i que encara lluny de les posicions d’ascens. El Planadeu-Roureda, per contra, es queda a la zona mitjana-baixa.

Publicitat
Comentaris
To Top