CARTES AL DIRECTOR

Felicitació al senyor Pere Alavedra per l’article ‘Gràcies, Marta; gràcies, Juli!’

[Per Maria Teresa García Fochs, subscriptora del Diari]

Sr. director: per la present, voldria felicitar el senyor Pere Alavedra pel seu article Gràcies, Marta; gràcies, Juli!, publicat al Diari de Sabadell. Desgraciadament, no és gens freqüent en una època d’insults sovintejats. Atesos alguns casos prou coneguts –com ara el programa Bon dia, puta Espanya, la cançó La rata de dos patas a TV3 quan sortia la fotografia del senyor Puigdemont, la creu gammada dedicada al PSC–, és molt d’agrair que un polític demostri públicament tanta educació, tanta sensibilitat i, sobretot, tant sentit de la justícia envers altres persones alienes al seu partit, a qui, tanmateix, reconeix la seva bona voluntat i la seva eficàcia. Tot esperant que gualli el bon exemple del senyor Alavedra –a qui reitero la meva felicitació– faig vots perquè tots plegats seguim el camí que ens marca.

Cordialment.

Comentaris
To Top