Publicitat
ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell, a la final de la Copa del Rei

Sergi Cabanas, celebrant un gol en aquesta Copa del Rei / V. CASTILLO

El Club Natació Sabadell ha fet bons els pronòstics i aquest diumenge disputarà la final de la Copa del Rei contra el totpoderós Atlètic-Barceloneta, a la Finetwork Aquàtics de Can Llong (14 h).

Aquest dissabte, els de Quim Colet han calcat el mateix resultat dels quarts de final per desfer-se d’un combatiu CN Mataró, que fins al descans llarg ha aconseguit plantar cara al líder de la Divisió Honor (3-2). A la represa, i amb el lideratge de Bernat Sanahuja, autor de tres dianes, l’Astralpool ha posat la via directa per acabar golejant als maresmencs (12-5).

Amb menys de 24 hores, els waterpolistes de Quim Colet reeditaran la final de la Copa del Rei de la temporada passada, també a la Finetwork Aquàtics, on els d’Elvis Fatovic van obtenir la desena copa consecutiva, la divuitena de l’Atlètic-Barceloneta. Aquest diumenge, l’oportunitat de posar fi al regnat i sumar la quarta Copa del Rei del CN Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top