ESPORTS

La millor esgrima del món júnior torna a Sabadell

D'esquerra a dreta, Miquel Ojeda, Laura Reyes i Elvira Lupescu / D.S.

Sabadell tornarà a ser l’escenari de la millor esgrima mundial amb la celebració de la copa del món júnior, en la modalitat de floret masculí, júnior, individual i per equips. A partir d’aquest dissabte (9 h) i fins diumenge (14 h), prop de 120 tiradors de vint-i-set països, se citaran al pavelló municipal d’Esports, tal com ha anunciat la regidora d’esports de l’Ajuntament, Laura Reyes, durant la presentació de la competició.

L’acte, que també ha comptat amb el president de la Federació Catalana d’Esgrima, Miquel Ojeda, i la vicepresidenta del Club d’Esgrima Sabadell -Jaume Viladoms, Elvira Lupascu, ha servit per conèixer la representació sabadellenca, que enguany estarà formada per tres tiradors de la ciutat –Alan Fernández, Hector Romero i Arnau Gumà–. La competició forma part del calendari de proves del circuit internacional de la Copa del Món Júnior, i Sabadell serà la cita que tancarà la competició d’aquesta temporada. “La davallada en la participació s’explica perquè el pròxim cap de setmana comença el campionat europeu”, ha afegit Lupascu.

El dissabte 18 es disputarà la competició individual i el diumenge 19 serà el torn de les proves per equips, en què participaran fins a una vintena de seleccions: “Els equips d’Itàlia, França, amb tiradors top-10 del món, són els màxims favorits i entre ells, juntament amb un tirador de l’Uzbekistan sortirà el vencedor”, ha assegurat Miquel Ojeda. Enguany, hom qui ho vulgui podrà veure els millors tiradors, un cop acabades les restriccions per Covid-19. L’entrada serà gratuïta.

Comentaris
To Top