Vallès

La Generalitat marca com a prioritat resoldre el barraquisme a la llera del Besòs

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha fet balanç dels cent dies de governança, destacant el paper de la Delegació com a ens coordinador de les polítiques del Govern a la vegueria i la relació bidireccional amb els ajuntaments, les empreses i les entitats del territori. Entre els seus objectius hi ha el d’enfortir el bon govern i avançar cap a un govern obert i pròxim per poder crear i facilitar la gestió entre els diferents departaments de la Generalitat i els ens locals.

Borràs s’encarrega de la coordinació del conjunt de la demarcació de Barcelona, on hi ha el Vallès Occidental i que inclou un total de 127 municipis del Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme i els dos Vallesos.

En aquests cent dies, el delegat ha prioritzat desplegar les polítiques del Govern visitant municipis per reforçar els vincles i mantenir reunions amb ajuntaments, entitats i empreses: “és important aprofitar totes les potencialitats que hi ha a cada municipi”, va remarcar en la seva intervenció.

El barraquisme a la llera del Besòs

Un dels temes que ha centrat l’activitat del delegat durant aquest període de treball és la gestió del barraquisme a la llera del riu Besòs, una qüestió prioritària pel Govern de la Generalitat. La Delegació lidera la comissió tècnica on es coordinen totes les administracions implicades i es dissenyen les polítiques i les accions que caldrà aplicar per resoldre aquestes desigualtats socials i territorials.

Comentaris
To Top