El sabadellenc Marcel Fonseca, brillant guanyador a l’RCG El Prat

/ CEDIDA

El jove sabadellenc Marcel Fonseca s’ha proclamat campió del campionat de Barcelona, torneig puntuable per al rànquing mundial i el rànquing nacional absolut i sub-18 de golf, celebrat en el Real Club de Golf El Prat.

Amb aquest triomf, el jugador del RCGP afegeix el seu nom al de grans figures del golf com Sergio García i Pablo Larrazábal, que ja van guanyar aquest campionat amb prop de stanta anys d’història (1957). Fonseca, jugador de la selecció espanyola, ja va guanyar l’any passat la Copa Stroke Play Comunitat Valenciana 2022.

El campionat, de gran prestigi en comptar amb la presència dels millors jugadors amateurs d’Espanya i alguns dels millors d’Europa, el va dominar de principi a fi el jove golfista de divuit anys. Fonseca va liderar les quatre rondes disputades al camp terrassenc, acabant amb un total de 280 cops (-8), sense cap d’elles per sobre el par. Des de la primera ronda, sis cops per sota el par, amb només un bogey, cap rival va poder fer ombra a Fonseca. Només en la darrera ronda, Rubén Lafuente, qui acabaria subcampió, va poder escurçar la diferència (-3).