Ciutat

Es prorroga el contracte per a la recollida d’animals perduts o abandonats a Sabadell

La vigència d’aquesta pròrroga, que es preveu que s’iniciï el 22 de març, és d’un any

La Junta de Govern ha aprovat la pròrroga del contracte de servei de recollida, acollida, custòdia i assistència dels animals domèstics perduts o abandonats. Això implica que aquest any es tornaran a destinar 247.914,99 euros per a la Lliga Protectora d’Animals i Plantes de Sabadell.

La vigència d’aquesta pròrroga, que es preveu que s’iniciï el 22 de març, és d’un any. L’objectiu de l’acord és assegurar la ràpida recollida dels animals perduts o abandonats a Sabadell, així com la seva atenció integral en un refugi (atenció veterinària, alimentació, higiene, cures, allotjament…) fins que els propietaris els recuperin o l’animal pugui ser adoptat.

Les condicions del contracte

En aquest sentit, l’Ajuntament ha incrementat progressivament el pressupost destinat a l’Àrea de Benestar Animal. El pressupost inicial corresponent a l’any 2019 del Programa de Benestar Animal era 183.885,53 euros i la mateixa xifra del 2021 se situava en els 495.829,92 (per un període de dos anys). En dos anys, el consistori gairebé va duplicar la partida.

En el contracte destaca l’adaptació de la prestació del servei a la normativa actual (administrativa i d’animals), la gestió del servei integral o la millora de la informació i canals de comunicació amb l’Ajuntament. El contracte també estableix, entre d’altres, les condicions que han de reunir els vehicles que transportin animals, les instal·lacions que les acollin o el personal que els atengui, d’acord amb el que estableix la nova normativa reguladora.

Comentaris
To Top