ESPORTS

S’apaguen els ploms a Marsella

Cabanas, en una imatge d’arxiu, davant el CN Marsella / V. CASTILLO

Era una de les grans oportunitats que tenia l’Astralpool Club Natació Sabadell per aconseguir la segona victòria a la Champions League davant el CN Marsella. Precisament, el conjunt que va veure’s superat per als sabadellencs a la Finetwork Aquàtics de Can Llong a la primera volta i que també brega per sortir de la cua del grup B, però no va ser el dia: l’equip de Quim Colet no va tenir el seu dia en atac, una apagada de ploms, ben reflectida a la piscina. Fins a dinou minuts, des del gol de Bernat Sanahuja, el 4 a 5, fins a la diana de Dusan Banicevic, amb el definitiu 9 a 6, va necessitar l’Astralpool per veure porteria i superar a Dejan Lazovic. I tampoc va ser una qüestió arbitral. De les nou superioritats numèriques, el Club va marxar de Marsella amb un contundent 0 de 9.

Abans d’arribar al curtcircuit en atac, els de Quim Colet van estar en disposició d’endur-se la victòria de Marsella, després de dos períodes amb alternatives al marcador, on Fran Valera, en dues ocasions, el sabadellenc Sergi Cabanas, Bernat Sanahuja i ‘Kosta’ Averka van posar-hi els gols. Al descans llarg, el marcador era de 6 a 5 per acabar encaixant la setena derrota a la Champions League.

Canvi de data a la ‘final four’?

D’altra banda, i un cop anunciat que Sabadell serà la ciutat que acollirà la ‘final four’ de waterpolo femení, des del Club Natació Sabadell, i amb el suport de la Federació Catalana de Natació i el CN Mataró, s’està estudiant la possibilitat de canviar les dates de la final a quatre.

Inicialment, la LEN va anunciar que les semifinals se celebrarien el 31 de març i la final l’1 d’abril a la Finetwork Aquàtics de Can Llong, però els dos clubs catalans i l’ens federatiu català estan per la labor de celebrar-ho el dissabte 1 i el diumenge 2 d’abril. Només falta el vistiplau de la LEN. El hàndicap? Dunaújvarós i Orizzonte de Catània ja tenen la logística del viatge, amb els corresponents bitllets de vol, per marxar de Sabadell el pròxim 1 d’abril. Sembla complicat que les pretensions de l’Astralpool puguin ser satisfetes per la LEN.

Comentaris
To Top