Ciutat

El sabadellenc Jimmy Jump reapareix: “Les multes han prescrit”

En sentir el nom de Jaume Marquet, segurament pocs li posaran cara. En canvi, molts sabran qui és Jimmy Jump. El controvertit personatge va irrompre al panorama mediàtic durant la primera dècada del segle XX per les seves aparicions en esdeveniments esportius i de masses.

Després de molt temps sense tenir-ne notícies, el sabadellenc ha anunciat que està de tornada. “Vaig marxar a Alemanya perquè tenia moltes multes per pagar. Ara estic de tornada, puc tornar perquè han prescrit”, va confirmar aquest cap de setmana en una entrevista al programa de TV3 Col·lapse.

“Vaig saltar gairebé a tot arreu on podia saltar”, va explicar sobre les seves irrupcions en grans esdeveniments. “Va arribar un moment en què estava una mica embolicat. No és una feina fàcil”, va repassar durant la conversa, en què va recordar algunes de les aparicions més sonades.

Alguns dels seus últims i més coneguts assalts els va dur a terme durant l’actuació de Daniel Diges a Eurovisió 2010 representant a Televisió Espanyola o a la final de la Copa del Món de Futbol del mateix any. També va fer acte de presència el 13 de febrer de 2011, durant els XXV Premis Goya, just abans que el Goya al millor actor fos entregat a Javier Bardem.

Comentaris
To Top