Oci i cultura

El dard de Lildami a Carlos a l’estrena d”Eufòria’: “Intentaré ser objectiu, tot i que siguis de Sabadell”

carlos gonzalez euforia

L’exitós talent show musical de TV3 va arrencar la seva segona edició el passat divendres al vespre

El talent show musical d’èxit de TV3 Eufòria va arrencar la seva segona edició divendres passat al vespre. Enguany, la cita té un marcat accent sabadellenc gràcies a la participació de Natàlia i Carlos. El jove de 23 anys va estrenar-se al piano amb ‘Que bonica la vida’, de Nil Moliner. Una actuació que va despertar la ironia de Lildami, membre de jurat del programa.

L’artista terrassenc va portar la “rivalitat” entre les dues cocapitals del Vallès Occidental després de la interpretació del sabadellenc. “Felicitats per la feina. Intentaré ser objectiu, tot i que siguis de Sabadell. Faré tot el possible”, va començar amb to divertit Lildami sobre la posada en escena. “Tu i jo ens les veurem, eh!?”, etzibava continuant la gràcia el participant de Sabadell, en una escena que va tenir lloc poc després de la primera hora de la gala.

Més enllà de la broma, el jurat va valorar la seva actuació, “amb molt sentiment, molt emocionant i molt patida”. Una interpretació que per “excés de sentiment” va deixar momentàniament Carlos a la zona de perill, d’on va acabar sent rescatat per convertir-se en un dels 13 concursants que continuaran endavant en la segona edició del programa musical. També hi serà l’altra sabadellenca, Natàlia, que va fer aixecar el públic de la cadira amb ‘Toxic’, de Britney Spears.

Natàlia i Carlos superen amb nota la primera gala d’Eufòria

Comentaris
To Top