Ciutat

Natàlia i Carlos superen amb nota la primera gala d’Eufòria

2a edicio euforia

L’exitós talent show musical de TV3, Eufòria, ha arrencat la seva segona edició aquest divendres al vespre. Enguany amb molt accent sabadellenc gràcies a la participació de Natàlia i Carlos. En una primera gala carregada d’intensitat, emocions i les primeres eliminacions-3 dels 16 concursants del programa- ambdós cantants van sorprendre el públic i al jurat, assegurant la seva participació en la propera cita.

El primer dels dos en actuar va ser Carlos. El jove de 23 anys ho va fer, al so de piano, amb ‘Que bonica la vida’, de Nil Moliner. Una sòbria i emotiva interpretació per a mostrar el seu talent musical.

Després va ser el torn de Natàlia. La cançó escollida va ser ‘Toxic’, de Britney Spears. Una cançó amb molta personalitat que va fer cantar i aixecar de la cadira a tot el públic.

Amb la continuïtat dels dos cantants al programa les aspiracions de tenir un guanyador sabadellenc es mantenen intactes. Ho seguirem de ben a prop.

Comentaris
To Top