Oci i cultura

La segona edició ‘d’Eufòria’ suma un nou concursant sabadellenc

carlos gonzalez euforia

El sabadellenc Carlos Gonzalez serà un de les concursants del ‘talent show’ de TV3

Disseny promocional de Carlos a Eufòria

El sabadellenc Carlos Gonzalez, de 23 anys, s’ha convertit en el segon participant de la ciutat escollit en la segona edició d’Eufòria, l’exitós talent show musical de TV3. Així doncs, seguirà els passos de Natàlia Revilla i formarà part dels 16 participants del programa després de ser escollit entre els últims 7 participants que restaven.

Moments previs a la seva actuació, Carlos va confessar sentir-se “nerviós i amb ganes”. El sabadellenc va explicar tot el suport que ha rebut dels seus pares, a qui dedica el seu èxit. “Sempre m’han fet costat, hem passat moments durs i crec que em mereixo i ells mereixen veure’m il·lusionat”, va expressar. En l’episodi Eufòria, el càsting final: coneixem els concursants, Carlos també va mostrar la seva part més íntima. En explicar que de petit va patir bullying i això el va fer apartar-se dels estudis. Una situació que amb el temps va poder superar “demanant ajuda” i “construint una seguretat que costarà de superar”.

Apassionat de la música i l’esport, el jove sabadellenc ja va arribar al càsting final d'”Eufòria” l’anterior edició, malgrat que no va superar l’últim escull. Aquest any, però, sí que ho ha aconseguit i va al programa a “superar-me i treure tot el que tinc dins”. Si en l’anterior ocasió el coach Albert Sala va dir-li que “el que fan més forts a vegades són els no”, fet que el va motivar tornar-se a presentar, ara va ser el mateix Sala qui li va obrir les portes al programa. Una segona oportunitat per a triomfar.

Comentaris
To Top