Oci i cultura

Sabadell es cola a la segona edició d”Eufòria’

La sabadellenca Natàlia Revilla serà una de les concursants del ‘talent show’ de TV3

La sabadellenca Natàlia Revilla, de 19 anys, serà una de les concursants de la segona edició d’Eufòria, l’exitós talent show musical de TV3. Apassionada del ball i de la interpretació, Revilla ha convençut el coaches del programa en el càsting final amb la seva actuació musical. Serà, doncs, una dels 16 participants —ja es coneixen els 9 primers— d’Eufòria, que comença el divendres 10 de març a les 22 hores. Una de les novetats principals de la temporada és que totes les gales seran en directe.


La Natàlia es converteix així en la primera persona de Sabadell que concursa al programa. Sí que hi havia hagut concursants de la comarca, com és el cas del Triquell (Sant Quirze del Vallès) i Estela Rodríguez (Ripollet). En l’edició d’enguany, també hi haurà una altra vallesana: la terrassenca Carla Miralda, de 23 anys.

Revilla estudia teatre musical i dansa urbana; el seu vídeo de presentació ha estat el més vist a les xarxes.

Triquell, a l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell: l’entrevista, en 10 titulars


Així mateix, la sabadellenca es considera una artista autoexigent a qui li agrada molt sortir a l’escenari: “M’agrada molt cantar i ballar. Això sí, soc molt exigent amb mi mateixa i he d’aprendre a gaudir més quan estic actuant”, va dir als coaches del programa en l’episodi Eufòria, el càsting final: coneixem els concursants, que es va emetre el passat dijous i que va ser líder de la franja nocturna, amb una quota del 12,8%. L’audiència acumulada del programa va ser de 475.000 persones, amb una mitjana de 191.000 espectadors.

2.300 aspirants

Eufòria ha tingut més de 2.300 aspirants, més del doble que l’any passat. D’aquests, 25 van passar a ser finalistes i, de moment, ja se saben 9 dels 16 concursants finals. Els coaches del programa enguany són Daniel Anglès, director artístic; Clara Luna, coach de veu; Paula Malia, coach d’interpretació; Jordi Cubino, productor musical, i Albert Sala, coreògraf. Miki Núñez també va acompanyar els aspirants en el càsting final.

Comentaris
To Top