ESPORTS

CN Sabadell i Escola Pia busquen el pas als vuitens de la Copa Catalunya

/ V. CASTILLO

Canvi de xip per als representants sabadellencs de la Segona Divisió B de futbol sala. Aquest dimarts, Club Natació Sabadell i Escola Pia juguen els setzens de la Copa Catalunya davant l’FS Ripollet i Rubí, respectivament. Els nedadors visiten la bombonera ripolletenca (21 h) per enfrontar-se al cuer del grup 3 de la categoria de bronze, en una eliminatòria on els d’Adri Sánchez són els favorits per aconseguir el bitllet per als vuitens de final.

A Rubí, a partir de les 21.15 h, serà el torn de l’Escola Pia que visitarà el conjunt local, quart classificat del grup 1 de la Tercera Divisió i un dels aspirants a l’ascens a la Segona Divisió B. Els de Pedro Donoso arriben al duel immersos en la lluita per la permanència a la Segona Divisió B. Quan només resten set jornades, vint-i-un punts en joc, els de Can Colapi continuen a cinc punts de la salvació, tot i la victòria del passat cap de setmana a Elda (3-4). La bona dinàmica dels rivals directes afegeix més pressió a un conjunt que s’agafa a la Copa en una temporada molt complicada pel que fa als resultats obtinguts.

‘Set’ per tornar al camí de la victòria

A la Divisió Honor femení, l’FS Sabadell femení va tornar al camí del triomf, dues jornades després, en golejar El Morell per 6 a 1. Les creualtenques del tàndem format per Xavi Muñoz i Txell Llopart van encarrilar el triomf en el primer temps, amb les dianes de Carmina Veas, Paulina Ferre, Cintia Villarreal i Clara Matencio.

Comentaris
To Top