Plàcida victòria de l’OAR Gràcia Sabadell masculí a la pista del cuer (17-38)

L'equip de Pere Ayats es va endur una alegria a la pista del cuer / D. Chao

Sense despentinar-se. El Gràcia masculí va aconseguir una victòria plàcida, com era d’esperar, contra el cuer de la classificació amb una actuació coral en què tots els jugadors de camp van aportar el seu granet de sorra, essent Bernat Correro (6 gols) el seu màxim anotador mentre que el Poble Nou va tenir Alberto Relucio (9 gols) com a element més destacat.

El partit no va tenir altra història que la superioritat gracienca des del xiulet inicial. Al quart d’hora l’equip de Pere Ayats doblà en efectivitat el rival (5-10), una constant que s’anà repetint mentre corria el temps (7-14, 8-16) però que va ser tallada pels tres gols consecutius de Relucio (11-16). Després del temps mort demanat pel tècnic verd-i-blanc prop del descans, Quim Vaillo i Tonchi Vàzquez van establir l’11-17 que posà fi a la primera meitat.

Els altres 30 minuts van proporcionar més del mateix. El Gràcia va tornar al 2 per 1 en efectivitat i així van anar pujant el 12-24, el 14-28, el 15-30, el 16-32 i el 17-34 al marcador abans del parcial 0-4 d’última hora, amb doblet d’Arnau Escayola i gols de tancament de partit d’Ernest Colomé i Guillem Correro (17-38).

Amb els dos punts el Gràcia (4t classificat) es manté a l’expectativa pendent dels altres resultats. Les derrotes de La Roca a Granollers (32-27) i de la Salle Montcada a Terrassa (26-24) l’afavoreixen, però el Sant Cugat no afluixa, se situa segon, i dificulta que els verd-i-blancs puguin repetir classificació per a fases. Queden cinc jornades i a la part alta tothom està obligat a no fallar.