ESPORTS

Miki Lladó: “Crec que és penal, però em quedo amb la reacció de l’equip”

Les mans d'Arambarri han creat polèmica: no semblen tant arran de terra / Lluís Franco

El punt de Zubieta va tenir un regust agredolç en el vestidor arlequinat. Per una banda, és positiu perquè es va igualar un marcador advers davant un gran rival i d’altra, l’acció polèmica (mans d’Arambarri) torna a afegir llenya a les últimes decisions arbitrals.  El Sabadell ha patit penals en contra per mans molt controvertides, com les de Guillem Molina a Elda i sobretot, la jugada de César Morgado a Lezama.

Es poden fer diverses interpretacions i amb la nova regla d’aquesta temporada -mans quan es troben recolzades a terra- sembla que l’àrbitre hauria encertat, però el moviment del defensa basc, allargant el braç per cobrir més espai i desviar clarament la pilota, es força sospitós.

El tècnic arlequinat, Miki Lladó, ho veia així després del partit: “Cert que la mà està recolzada a terra i es poden fer moltes interpretacions. Jo crec que és un penal clar, un més… Ja arribarà, encara queden partits”, va ironitzar.

/ Lluís Franco

El tècnic arlequinat prefereix quedar-se amb “la gran reacció de l’equip. Penso que el plantejament estava sortint bé. Al descans teníem el partit més a on volíem nosaltres que la Real B. L’objectiu era fer un partit de desgast. Ha vingut l’errada del gol en una acció que pot passar, però després hem sabut reaccionar i hem demostrat que ningú ens guanya fàcilment”.

Bones sensacions

Sobre l’absència de Pau Víctor a l’onze inicial, Miki Lladó ha explicat que “tenim jugadors de molta qualitat i aquesta vegada he apostat per Moha, Alberto i Cristian. Tots s’han de sentir importants. El Pau acumulava molts minuts i penso que li ha anat bé. Teníem previst que sortís a la segona part i la seva presència ha sigut molt positiva, participant en les jugades decisives”.

La jornada ha estat poc propícia perquè la majoria de rivals directes han puntuat. El Sabadell continua amb un coixí de dos punts sobre la zona de descens: “Això serà una guerra a cara de gos fins al final. Hi hauran sorpreses. Penso que estem en la bona línia, en el bon camí. Em puc quedar amb els resultats, però jo prefereixo destacar les bones sensacions que transmet l’equip. Ara tenim dos partits seguits a la Nova Creu Alta i això s’ha de notar. Necessitem l’unió entre jugadors i afició. Són rivals difícils i necessitem sumar punts. Un ‘4 de 6’ podria ser un bon balanç”, ha admès.

Comentaris
To Top