Ciutat

‘Sabadell té alcaldessa’: el PSC reivindica el lideratge de Farrés per continuar al govern de Sabadell

La formació optarà per trobades informals amb la ciutadania en lloc de “grans actes de ciutat”

Anna Carrasco, secretaria d'organització del PSC, i Pol Gibert, primer secretari / D.S.

El PSC ha iniciat la precampanya electoral sota el lema ‘Sabadell té alcaldessa’. El primer secretari de la formació local, Pol Gibert, ha revelat aquest dimarts a la tarda el cartell que il·lustrarà aquest període, a més d’avançar la tònica que es proposa seguir la formació fins als comicis, que se celebraran el 28 de maig.

La precampanya, segons ha avançat Gibert, pretendrà adquirir “un to pausat, relaxat, en positiu i sense crispació”. A més, proposaran trobades informals “de tu a tu” amb la ciutadania perquè avaluïn el mandat i “per parlar del Sabadell del futur”. No hi ha previstos grans actes.

“Explicarem el que hem pogut fer aquests 4 anys i el que voldrem continuar fent els 4 anys vinents”, ha expressat Gibert, que entre els inconvenients amb què ha topat el mandat ha enumerat “la majoria justa”, la pandèmia i la guerra d’Ucraïna.

El lema ‘Sabadell té alcaldessa’ remarca, segons Gibert, que a “Sabadell tenim un lideratge molt clar”, a diferència “dels 6 anys abans de l’actual mandat, en què ningú sabia qui era alcalde”. Gibert ha estat acompanyat de la secretària d’organització de la formació, Anna Carrasco.

La campanya electoral anirà des del 12 al 26 de maig. El dia abans de les eleccions, que se celebren el dia 28, serà jornada de reflexió.

Comentaris
To Top