ESPORTS

Ja es coneixen els finalistes de la Festa de l’Esport Sabadellenc

Maica Garcia va ser la guanyadora de l'any passat. Ara torna a ser finalista / Ll. Franco

El Teatre Principal tornarà a ser l’escenari de la gran festa de l’esport sabadellenc el pròxim dijous, 20 d’abril, a les 19.30 h. L’acte servirà per escollir el millor esportista i entitat de l’any 2022, a més de lliurar els tradicionals guardons individuals i a diferents col·lectius de la ciutat pel seu compromís amb el món de l’esport. Així s’ha explicat en la presentació d’aquesta 69a edició amb la presència de la regidora d’Esports, Laura Reyes. El format no ofereix cap novetat destacable.

Els membres del jurat ja han escollit els 10 finalistes després de fer les votacions prèvies entre un total de 55 historials presentats, 27 d’entitats i 28 d’esportistes. En el capítol d’esportistes aspiraran a la victòria: Aleix Gómez (handbol); Emma Garcia i Xènia de la Puente (natació artística); Óscar Salguero (natació); Queralt Castellet (snowboard); Marta Romance (triatló); Judith Forca, Maica Garcia, Nona Pérez i Sergi Cabanes (waterpolo). De nou manen els esports d’aigua amb set representants i Maica Garcia, guanyadora l’any passat, tindrà l’oportunitat de defensar el títol.

Les deu entitats finalistes són: Cercle Sabadellès 1856, OAR Gràcia Sabadell, Club Tennis Sabadell, Club Esgrima Sabadell Jaume Viladoms, Club de Tir Sabadell, Centre d’Esports Sabadell, Unió Excursionista Sabadell, Joventut Atlètica Sabadell, Motor Club Sabadell i Club Gimnàstic Catalunya.

Entre els guardons individuals, cal destacar el Premi Gorgori pel periodista Àxel Torres; el premi a la dedicació per a Antonio Lou i Carles Capelles; tasca arbiral, als jutges d’atletisme Carles Ibas i Conxi Álvarez; coordinació de l’esport escolar, Omar Lopera i els tradicionals aniversaris, per la Unió Deportiva Torre-Romeu (50 anys) i la Unió Ciclista Sabadell (100 anys). També es farà una distinció especial pel Club Natació Sabadell per la seva dimensió en l’àmbit estatal i internacional.

Comentaris
To Top