Diners

Banc Sabadell crea una nova filial amb 300 treballadors

Sabadell Digital, que sorgeix de la unió de les societats del Banc Sabadell, Sabis i Innocells, serà la nova filial que crea l’entitat presidida per Josep Oliu per centralitzar tot el negoci digital, seguint el pla de creixement en l’àmbit de digitalització emprès des de l’arribada del conseller delegat César González-Bueno, l’any 2021.

Segons fonts del Banc Sabadell, la creació de la nova filial servirà per impulsar la transformació del banc, proporcionant les millors solucions als clients, sota el lideratge del director general i director d’operacions i tecnologies del Banc, Marc Armengol, a qui reportarà Francesc Cuguet, director general de Sabadell Digital. 

La nova filial estarà formada per 300 treballadors, que estaran ubicats a Barcelona, Madrid, Alacant i Sant Sebastià. D’aquests tres centenars, dos-cents es dedicaran a la gestió de programari, amb especial incidència al desenvolupament d’aplicacions, targetes o el nou sistema d’onboarding digital.

La resta, els cent restants, estaran enfocats en l’operativitat diària, així com en la protecció digital, la ciberseguretat, del Banc respecte a tercers. La intenció de l’entitat presidida per Josep Oliu és arribar a tenir mig miler de treballadors en un màxim de tres anys.

Millores en el serveis financers

La nova filial neix després d’observar i analitzar on la banca digital, els pagaments electrònics o les criptomonedes guanyen popularitat, una tendència que podria continuar a l’alça en un futur, segons fonts del Banc. Davant aquest escenari, l’entitat decideix potenciar els serveis financers en línia i mòbil perquè aquests siguin ràpids, segurs i adaptats a les seves necessitats.

Comentaris
To Top