Oci i cultura

Pax Cor de Cambra celebra el seu 10è aniversari amb un cicle coral

Els dos cors, en un moment del primer concert del projecte, diumenge passat a Barcelona / CEDIDA
Imatge d'arxiu CEDIDA

El cor sabadellenc Pax Cor de Cambra, fundat l’any 2012 pel seu director, el castellarenc Esteve Costa Ventura, va iniciar els actes de celebració del seu 10è aniversari el novembre passat, amb els concerts en què, acompanyats pel Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal, Pax Cor de Cambra va repassar algunes de les obres que ha estrenat durant aquests deu anys i en va estrenar d’altres, reafirmant així el seu compromís amb la creació coral catalana actual.

Com a acte de cloenda, el cor ha organitzat un cicle coral amb tres concerts protagonitzats per tres cors convidats: dos de catalans i un de francès. Tots els concerts tindran lloc a la Parròquia de la Santíssima Trinitat.

En el primer, aquest 16 d’abril a les sis de la tarda, hi intervindran el cor amfitrió, sota la direcció d’Esteve Costa, i el Cor Da Capo, de Tarragona, dirigit per Miquel Villalba. El segon concert, el diumenge 7 de maig també a les sis de la tarda, anirà a càrrec del Cor Aglepta de Sant Cugat. Finalment, el tercer concert se celebrarà el dissabte 20 de maig a les vuit del vespre i estarà protagonitzat per l’Ensemble Vocal Alter Echo, de Lyon, dirigit per Alain Louisot.

Comentaris
To Top