ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell s’enfrontarà al Zarautz en la decisiva eliminatòria

Les jugadores verd-i-blanques ja saben qui serà l'últim obstacle per accedir a les fases d'ascens / D. Chao

L’Aiala Zarautz serà l’últim obstacle de l’OAR Gràcia Sabadell femení per accedir a les fases d’ascens a la Divisió d’Honor Or d’handbol. El sorteig celebrat a la Federació Espanyola ha ofert el conjunt basc, campió del grup B, com a rival de les verd-i-blanques, esquivant d’aquesta manera dos desplaçaments molt més complicats a Lanzarote o Almeria. L’anada d’aquesta decisiva eliminatòria serà al pavelló municipal del carrer de Boccaccio el dissabte 22, probablement a les 20 hores i la tornada, una setmana més tard al País Basc.

El director esportiu gracienc, Miquel Benítez, ha fet una primera valoració positiva del sorteig. “Hem de fer una reunió amb l’entrenadora Carol Carmona i tot l’staff tècnic, però en principi estem satisfets amb el resultat, no perquè sigui el rival més assequible sinó pel tema del desplaçament. Zarautz pot permetre una presència massiva de seguidors de l’OAR en el partit de tornada, com ja va passar amb el play-off d’ascens de la temporada anterior amb el masculí a Eibar. També esperem que el partit d’anada es converteixi amb una gran festa de l’handbol i un pavelló de Gràcia ple”.

En l’àmbit esportiu, Benítez veu un rival de gran nivell i augura una eliminatòria “molt competida i igualada. El Zarautz té un estil semblant al nostre, li agrada córrer, i això pot propiciar uns partits de poder a poder. Tenen un sistema 6-0 molt potent, amb dues jugadores defensives molt fortes i una bona a porteria. Serà un rival complicat”. Carol Carmona i les seves jugadores tenen tota la setmana per preparar aquest primer partit a casa amb l’objectiu d’assolir un avantatge pensant en la tornada a terres basques. El guanyador disputarà la fase d’ascens definitiva entre el 12 i 14 de maig.

Comentaris
To Top