ESPORTS

Miki Lladó: “L’equip demostra caràcter, personalitat i una gran determinació”

Miki Lladó s'abraça a Jordi Bransuela al final del partit sobre la gespa / Lluís Franco

Molt feliç. Miki Lladó, que ha tornat a veure el partit des d’una cabina de premsa per sanció, estava molt satisfet amb la resposta dels seus homes i, sobretot, pels tres punts que signifiquen un gran pas cap a la permanència.

GRAN VICTÒRIA: “És oxigen, aire pur, tres punts molt importants. Sí, hem fet un gran pas, però ara hem de descansar i preparar el següent contra l’At. Balears perquè encara ens queden punts per assolir l’objectiu. Aquesta ha de ser la mentalitat. També estic molt content pels aficionats que sempre ens donen aquest gran suport fora de casa. S’ho mereixen”.

DIFERENTS FASES: “El partit ha tingut diferents fases. Penso que la primera mitja hora hem estat molt bé. En camp contrari, ben ajustats en defensa i amb personalitat amb pilota. El 0-1 reflectia la nostra superioritat. Després, hem patit uns desajustos en l’últim quart de la primera part i ens ha tocat patir. Ells ens feien mal per banda dreta sobretot”.

Miki Lladó donant instruccions des d’una cabina de Las Gaunas / Lluís Franco

SOLIDESA: “És cert que a la segona meitat hem estat en camp propi, defensant en un bloc baix, però ho hem fet molt bé. L’equip ha demostrat caràcter, unitat i una gran determinació davant un rival que té bons futbolistes. També ha estat un exercici de supervivència. Hem concedit molt poc i fins i tot hem pogut sentenciar en l’ocasió de Pau Víctor que ha salvat el seu porter”.

COP D’EFECTE PELS RIVALS: “Hem d’esperar com acaba la jornada. Les prestacions de l’equip són molt bones en aquest moment crucial de la temporada. Ara venen duels directes i hem de mantenir el nivell. Potser arribem justos d’efectius, però estem molt bé de cap. Queden 15 punts i encara caldrà fer molta feina”.

JUANMI CARRIÓN: “El gol és sempre important i més per a ell que venia de situacions complicades. És un exemple de creure en tu mateix, una peça importantíssima per a nosaltres. Per això vam fer una aposta perquè continués en el mercat d’hivern i encara té un any més de contracte”.

ABSÈNCIA DE MOHA: “Ja ho vaig explicar divendres. El tema està solucionat, amb responsabilitat per part de totes les parts. Segur que el Moha hi tornarà a estar, però ara s’ho ha de guanyar. La unitat és fonamental”.

ANÈCDOTA: “Si amb el Gerard (Bofill) l’equip continua guanyant (ja són 4 victòries), hauré de fer un pas al costat… De debò, fa una gran tasca i ara el més important és assolir l’objectiu, com sigui”.

Pau Víctor, només cansament

El davanter santcugatenc va acabar el partit gairebé trencat físicament, amb rampes a les cames. Va resistir fins al minut 94 i Miki Lladó va tranquil·litzar tothom: “no té cap lesió, és només el cansament acumulat perquè s’ha fet un fart de córrer. Ara a descansar i a pensar en el pròxim partit”, ha dit el tècnic arlequinat.

El Sabadell fa un pas de gegant cap a la permanència a Las Gaunas (0-1)

Comentaris
To Top