Oci i cultura

‘Les nostres mares’, de Gemma Ruiz i ’32 de març’ de Xavier Bosch, els més venuts aquest Sant Jordi a Sabadell

prèvia st jordi
Els sabadellencs han apostat pels autors locals aquest Sant Jordi / Víctor Castillo

Els experts literaris han encertat. Les apostes destacaven els llibres de la sabadellenca Gemma Ruiz i el barceloní Xavier Bosch. Així ha estat, ambdós escriptors han triomfat. La primera, amb el títol Les nostres mares. El segon amb l’obra anomenada 32 de marçTot en una diada de Sant Jordi en la qual, segons els llibreters, hi ha hagut un gran volum de vendes.

A la Llar del llibre un dels autors més demandats ha estat Xavier Sala i Martín amb De la sabana a Mart: L’economia de la intel·ligència natural. També el llibre d’Elísabet Benavent anomenat Cómo (no) escribí nuestra historia. Com bé han explicat, els més demanats han estat els més ben valorats per la crítica els dies previs. “Sobretot són les apostes previsibles de cada any. Hi ha deu que saps que es vendran moltíssim i ja ens preparem per això”, ha comentat un dels responsables de la llibreria. Pel que fa al volum de vendes, aquest també s’ha valorat molt positivament: “Ha anat molt millor que altres anys, sobretot perquè l’anterior va ploure i aquest ha fet molt bo. Dissabte va ser més fluix, però diumenge ha estat molt intens”.

Des d’Abacus han destacat obres com Delito, de Carme Chaparro, El ángel de la ciudad, d’Eva García, o Les calces al sol, de Regina Rodríguez. “Ha estat un bon Sant Jordi, l’any passat ja va ser positiu, però a falta de confirmació oficial creiem que aquest serà molt millor”, han expressat membres de la paradeta ubicada a la plaça del Doctor Robert.

Un dels altres punts consultats ha estat la Llibreria Macondo. Per ells, títols com Como bestias de Violaine Berot, La gran enciclopèdia del Barça de La Sotana o El cuco de cristal de Javier Castillo han estat les vendes més destacades. “Hem intentat anar més enllà d’experts recomanant els llibres que crèiem que podien interessar més als nostres lectors, els hem vist molt satisfets i esperem que els hagin agradat” han explicat des de la llibreria.

Els paradistes de Sabadell celebren Sant Jordi: “Les vendes han estat molt bones”

Comentaris
To Top