ESPORTS

El Cercle Sabadellès 1856 acull un torneig del Tour Mundial de l’ITF

Un moment de la presentació al Cercle Sabadellès / CEDIDA

De l’1 al 7 de maig, les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 acolliran un torneig del Tour Mundial de la Federació internacional de tennis per primera vegada a la seva història. Es tracta d’una competició de gran prestigi que reunirà a més d’un centenar de jugadors amb l’objectiu d’escalar posicions en el rànquing ATP.

El Tour està compost per un total de 550 tornejos en 70 països i l’entitat sabadellenca s’incorpora a aquest circuit en el seu primer nivell, amb premis en metàl·lic que arriben als 25.000 dòlars. El director de competició, Óscar Hernández, va destacar la presència de 25 nacionalitats diferents en aquesta cita, amb jugadors que estan per sota del número 400 del rànquing ATP. També hi seran els representants del Cercle, Èric Sánchez i Pep Ortín.

La regidora d’Esports, Laura Reyes; el director esportiu de la Federació Española, Javier Soler; el director esportiu de la Catalana, Òscar Mas i el vicepresident del Cercle, Josep Lluís Llusià, han coincidit en la qualitat del torneig, que compta amb el suport federatiu, l’Ajuntament i diferents patrocinadors per cobrir el pressupost.

La competició arrencarà el dilluns 1 de maig amb els 1/32 de final en individuals i els setzens en dobles. El dissabte 6 es jugaran les semifinals individuals i la final de dobles i la gran final està prevista pel diumenge 7 de maig. El tennis internacional es dona cita al Cercle Sabadellès.

Comentaris
To Top