Diners

B2Brouter posa el focus a l’Orient Mitjà

A la dreta, Oriol Bausà, i a l’esquerra, Christian Rasmussen, a Bahrain / CEDIDA

Les polítiques per combatre el frau fiscal, amb la implementació de models electrònics, als primers països de l’Orient Mitjà, com a l’Aràbia Saudita, Egipte o Bahrain, ha estat decisiu perquè l’empresa sabadellenca de facturació electrònica B2Brouter desembarqui al Pròxim Orient de la mà del partner bahrainià Beyon Connect: “Començarem a l’Aràbia Saudita, a partir del juliol, on la facturació electrònica ja és obligatòria”, apunta el CEO Oriol Bausà.

Progressivament, i en funció de les particularitats de legals de cada país sobre la implementació de la factura electrònica, l’associació estratègica ha de permetre expandir la seva presència als Emirats Àrabs Units, Qatar, Egipte, Jordània o els països del Consell de Cooperació del Golf. “Suposa un salt important, però es fa difícil preveure en quines quantitats es pot traduir, ara com ara. Tenim competidors locals i internacionals, tot i tenir un model únic”, detalla.

L’empresa sabadellenca, que en el darrer exercici va facturar més de 2 milions d’euros, operarà a l’Orient Mitjà sota la marca OneExpress, que ha de permetre la transmissió B2B i B2G de documents electrònics estandarditzats. Amb aquest portal, les empreses poden emetre i rebre factures electròniques, factures, comandes, pagaments i liquidació d’impostos.

Amb el desembarcament a les regions del Consell de Cooperació del Golf i MENA (Middle East and North Africa), l’empresa sabadellenca espera continuar expandir-se en altres països, com els Estats Units, Singapur, Japó, Malàisia.

Avui dia, l’empresa encapçalada per Oriol Bausà dona servei a 150.000 usuaris de fins a 100 països diferents, si bé és cert que el gruix principal es troba al mercat nacional (80%) seguit de l’europeu (16%) i la resta de món (4%): “Esperem ampliar d’altres mercats quan s’activin més contractes com el de Beyon Connect”, sentència el director general, Oriol Bausà.

Comentaris
To Top