Vallès

Detingut un home armat que es feia passar per policia i duia material incendiari

L’actitud de l’arrestat va fer sospitar els Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat a Vacarisses (Vallès Occidental) un home de 54 anys acusat de fer-se passar per membre d’un cos policial. Així, fa una setmana, a la zona del carrer Petúnies, una patrulla de Mossos va observar un home que anava vestit de militar. En veure els agents, va accelerar el pas i va girar per un altre carrer. Observant aquesta actitud sospitosa, els agents el van seguir fins que el van poder aturar a prop d’un camí d’una zona boscosa.

L’home, que es mostrava molt nerviós davant els agents i que intentava amagar la seva bandolera, segons han precisat les fonts policials, va explicar que buscava un piròman per la zona després que s’originessin diversos incendis en les últimes setmanes a la zona de Terrassa.

Amb una arma de foc carregada

Els Mossos van procedir a identificar i escorcollar l’home, moment en què els agents van trobar una arma de foc carregada a la bandolera juntament amb diversos cartutxos i un carregador carregat. L’identificat va explicar que era agent d’un cos policial i els hi va mostrar una llicència d’armes i una acreditació. A més, duia diversos encenedors, paper de cel·lulosa i uns guants de treball.

Arran d’aquesta troballa, els agents van extremar les mesures de precaució i van demanar suport per fer més gestions i comprovar si realment la persona era membre d’algun cos policial. Un cop van recopilar tota la informació i veient que l’home no havia format mai part del Cos ni tenia llicència d’armes, els agents el van detenir per tinença il·lícita d’armes, falsificació de document públic i ús indegut d’uniformes o insígnies oficials.

El detingut va passar el 21 d’abril a disposició judicial davant del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa qui va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

Comentaris
To Top