ESPORTS

El Juvenil ‘A’ del CE Sabadell tanca la permanència

Els jugadors arlequinats han celebrat amb efusivitat la salvació. /Lluís Franco

El juvenil A del CE Sabadell ha certificat la permanència a la Divisió d’Honor després de superar amb contundència a la Fundació Grama (3-0). Amb aquest triomf, els de Conrad Garcia afrontaran la 4a temporada consecutiva a la màxima categoria juvenil en un final de lliga que s’ha fet més llarg del que s’esperava.

Avui, res podia sortir malament. Havia de ser el dia. Ja des de l’inici el Centre d’Esports ha estat el clar dominador. Ian Martínez amb fins a 3 ocasions clares ha pogut posar el primer del partit. No obstant això, qui ha trobat el camí del gol ha estat Denis amb un potent xut des de la frontal. No s’ha aturat el juvenil arlequinat i Sander i Ian de nou han pogut duplicar l’avantatge abans del descans.

No han desistit i, a la segona, els nois de Conrad han trobat, ara sí, la sentència. Ha arribat després d’una acció ràpida de Pau Fernández per banda esquerra, que Alya Camara ha rematat al fons de la xarxa en la passada enrere. Amb el 2 a 0, els minuts restants han estat un tràmit i els arlequinats han pogut augmentar la renta. Primer ha estat Pol Castell amb un cop de cap i, posteriorment, Cañas amb un xut centrat, ambdues jugades han acabat aturades pel porter. També Ciurans ha posat el seu granet de sorra amb una gran aturada als darrers compassos de l’enfrontament.

Ja al descompte, Cañas ha arrodonit la tarda amb el tercer gol després d’una gran maniobra dins l’àrea. Amb el xiulet final, l’alegria ha esclatat a Olímpia i els jugadors arlequinats han celebrat amb èmfasis amb els aficionats una permanència que ha costat més del que s’esperava. A l’última jornada, com a tràmit i sense res en joc, el juvenil sabadellenc visitarà al Girona amb la calma de saber que la feina ja està feta.

 
 


La bogeria s’ha fet notar a Olímpia amb el xiulet final./Lluís Franco
Comentaris
To Top