L’Astralpool CN Sabadell, amb un peu a la final del ‘play-off’

Averka, segons abans de situar el 6 a 2 / LL. FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell goleja el CN Terrassa (12-6) en el primer partit de les semifinals del ‘play-off’ per al títol de lliga i aquest dijous, a l’Àrea Olímpica (20.45 h), podria certificar el bitllet per a la final.

Els pronòstics s’han complert i els waterpolistes de Quim Colet han deixat encarrilat el primer partit de la sèrie en el tercer període. Fins aleshores, si bé és cert que el líder de la Divisió Honor ha dut la iniciativa en el marcador, els de Dídac Cobacho han sabut mantenir el pols als de Quim Colet. El sabadellenc Sergi Cabanas, en dues ocasions, i l’ex del CN Terrassa, Bernat Sanahuja, han estat els golejadors en un primer quart de color sabadellenc (3-1). Abans del descans llarg, tot i el momentani 3 a 2 obra de Víctor Flores, novament Bernat Sanahuja i Javi Bustos posaven el 5 a 2.

A la represa, Kosta Averka, Sergi Cabanas i Pep Bonet han fet la sentència (8-3), abans d’entrar en el darrer període. Un tràmit abans del segon partit de les semifinals on el Club té el primer ‘match ball’ per aconseguir el pas a la final.