Ciutat

Sabadell s’ho mereix, la nova plataforma per donar suport a Marta Farrés

Persones de diferents àmbits de la societat es posicionaran a favor de la reelecció de l’alcaldessa

/ David Chao

L’alcaldessa, Marta Farrés, compta des d’avui amb una plataforma en què persones de diferents àmbits mostren públicament el seu suport perquè revalidi el càrrec. La iniciativa rep el nom de Sabadell s’ho mereix i té com a portaveus la periodista Rosa Maria Puig-serra i el president de l’Hermandad del Rocío a Sabadell, Toni Valenzuela.

Segons PSC Sabadell, a través de vídeos a les xarxes socials, Farrés rebrà en els pròxims dies suport de persones d’àmbits tan diferents com el social, econòmic, científic, cultural, esportiu, sindical, veïnal, sanitari o comercial. La formació també assegura que “la plataforma ha estat impulsada per diferents persones de la societat civil”. La plataforma preveu celebrar un acte de suport a Farrés.

“Com a part de la societat civil, participo activament en moltes activitats i he comprovat que des que Marta Farrés és alcaldessa tenim un ajuntament molt més proper i que té molt clar el rumb que necessita la ciutat”, afirma Puig-serra. “En 4 anys hem vist un canvi que ens il·lusiona i volem mostrar el nostre suport per fer possible que aquesta etapa segueixi amb força”, assegura. A més, Toni Valenzuela valora “el canvi en la relació amb les entitats i l’esforç de l’Ajuntament per comptar amb espais i equipaments adequats a les necessitats”.

Comentaris
To Top