ESPORTS

L’Astralpool CNS torna a golejar i ja és a la final

Gerard Gil, en una acció del primer partit de les semifinals a la Finetwork Aquàtics / LL. FRANCO

El millor equip de la fase regular de la Divisió Honor masculina, l’Astralpool Club Natació Sabadell, ha fet bons els pronòstics i ja és a la gran final pel títol de lliga.

Aquest dijous, els de Quim Colet han certificat el pas a l’Àrea Olímpica de Terrassa en desfer-se sense problemes del CN Terrassa per 7 a 15. Novament, la defensa va tornar a ser clau, liderada per Edu Lorrio sota pals, finalitzant l’eliminatòria de semifinals amb només tretze gols encaixats en dos partits.

Els terrassencs van poder mantenir el pols fins a l’inici del tercer període del segon cara a cara en aquest play-off pel títol (4-5), on el golejador Fran Valera (en dues ocasions), Bernat Sanahuja i Dusan Banicevic van ser els protagonistes en atac. A partir d’aleshores, dos parcials gairebé consecutius (0-3 i 0-5) van acabar d’ofegar l’equip de Dídac Cobacho (7-15).

La primera lliga?

El tret de sortida de l’enèsim cara a cara entre el Club Natació Sabadell i l’Atlètic-Barceloneta (aquest divendres poden certificar el bitllet si guanyen el CN Barcelona) no començarà fins d’aquí a dues setmanes, i és que els de Quim Colet afronten el pròxim 12 de maig els sabadellencs posaran punt final a la participació en la Champions League davant l’Spandau berlinès a domicili, on tot i estar eliminats, es juguen la cinquena plaça.

Un cop tancada aquesta carpeta, el Club centrarà tots els esforços a intentar superar el conjunt d’Elvis Fatovic, al millor de tres partits (el primer a la Finetwork Aquàtics, el dimecres 17 de maig) i poder aixecar la que seria la primera lliga de la secció masculina de waterpolo.

Comentaris
To Top