ESPORTS

La Societat Coral Colon conquereix la Copa Catalana d’escacs i fa doblet

Els protagonistes de l'equip que van competir a Vilaseca / CEDIDA

La secció d’escacs de la Societat Coral Colon viu un moment dolç. Després de conquerir el títol de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor, ara el conjunt sabadellenc també s’ha proclamat brillant campió de la Copa Catalana de Divisió d’Honor celebrada a Vila-seca.

Va ser, això sí, una victòria ajustada i molt treballada, superant per només mig punt al Valls, que liderava la classificació abans de la darrera ronda. Carles Díaz Camallonga (6,5 punts), Daniel Garcia Ramos (7 punts), Viktor Moskalenko (8 punts) i Adrián Jiménez Ruano (5 punts) van ser els artífexs.

Trofeus exposats

D’aquesta manera, el club sabadellenc ha fet doblet i confirma la seva supremacia en l’àmbit català en els darrers anys. De fet, l’entitat presidida per Lluís Figueras ha aprofitat l’avinentesa per exposar els trofeus conquerits els últims anys en el nou local, al costat mateix de la seu històrica a l’Avinguda Onze de Setembre. S’ha proclamat sis vegades campió absolut de la Lliga Catalana entre el 2010 i 2023 i cinc vegades de la Copa Catalana. Un bagatge envejable.

Comentaris
To Top