ESPORTS

L’Escola Pia i el CNS tanquen la lliga de la millor manera possible

El CNS disputarà el play-off per ascendir a Segona Divisió. / David Chao

Final d’ensomni per a l’Escola Pia i el Club Natació Sabadell que han acabat la Segona ‘B’ guanyant i complint els objectius de la permanència i el play-off, respectivament. El final, després de tot, ha estat feliç als dos costats de la ciutat.

Els escolapis arribaven a la jornada decisiva amb la certesa que un triomf els assegurava la salvació. Davant, però, estava el quart classificat, un Mataró que també necessitava el triomf per a classificar-se pel play-off. No obstant això, els nois de Pedro Donoso han sabut gestionar el nerviosisme i, en un partit molt complet, han vençut als mataronins (2-5).

L’Escola Pia ha sortit decidida a fer la feina, però s’ha topat amb el porter rival fins ben entrada la primera meitat. Carlos Povedano i Arnau Garell, amb dos gols gairebé consecutius han començat a decantar el partit, però un gol mataroní sobre la botzina ha reduït l’avantatge. A la segona meitat, han repetit els dos golejadors canviant l’ordre, primer Arnau Garell i després Povedano han posat distància al marcador. Un nou gol local ha retornat l’emoció al final del partit, però el capità Jordi Sardà ha tancat l’enfrontament amb la sentència certificant la seva presència a Segona ‘B’ la propera temporada.

El CNS, a play-off

El CNS, per la seva banda, arribava a l’última jornada esperant una carambola. El primer, vèncer al Nueva Elda al Pavelló Nord. Els d’Adri Sánchez han complert i, a la segona meitat, s’han imposat als alacantins (3-1). El triomf de l’Escola Pia a Mataró ha fet pujar amb escreix les possibilitats dels nedadors de lluitar per l’ascens. Les possibilitats s’han tornat una realitat quan s’ha confirmat l’empat de l’Hospitalet davant el Canet.

L’inici del partit, però, no convidava a ser optimista. El Club s’ha hagut de refer al gol inicial dels eldencs i Pablo Robert ha posat la igualada amb què s’ha arribat al descans. Al segon temps, els nois d’Adri Sánchez han començat a jugar més còmodes i els gols d’Arnau i Pep han tancat un partit que fins al xiulet final a Hospitalet no ha acabat del tot. La bogeria ha esclatat al Pavelló Nord i el Club Natació disputarà el play-off per a ascendir a Segona Divisió. La primera eliminatòria serà davant del 1r classificat, l’UD Ibiza.

Comentaris
To Top