Oci i cultura

Els grans artistes del XXIII Festival Internacional de Música de Sabadell

Daniel Ligorio

Joventuts Musicals organitza novament el cicle, que inclourà set concerts a diferents espais de la ciutat, del 8 de juny al 12 de juliol

Daniel Ligorio obrirà el festival de Joventuts Musicals de Sabadell / CEDIDA

La 23a edició del Festival Internacional de Música de Sabadell se celebrarà del 8 de juny al 12 de juliol a diferents espais de la ciutat, organitzada per Joventuts Musicals de Sabadell, amb noms com el pianista Daniel Ligorio, La Vella Dixieland o The Hanfris Quartet, entre d’altres.

Les entrades per a tots els concerts ja estan en venda a través de la plataforma online de l’Ajuntament de Sabadell i a la taquilla del Teatre Principal (de divendres a dissabte d’11.00 a 13.00 i de dimecres a dissabte de 18.00 a 20.00) i també a la per internet pel concert de Gema 4, que se celebrarà en el marc del Fresc, el Festival d’Estiu de Sabadell.

El programa d’aquesta 23a edició s’iniciarà amb un concert extraordinari del pianista sabadellenc Daniel Ligorio al Teatre Principal (8 de juny, 20.00). Ligorio presentarà a Sabadell Frederic Chopin: Les cartes del poeta, un repàs musical i literari per la vida del compositor, des de la seva infantesa fins els últims anys de vida.

Bona part dels concerts es portaran a terme al pati del Casal Pere Quart. El 15 de juny (20h) serà el torn de La Vella Dixieland, que actuarà amb el trompetista Josep M. Farràs amb un repertori de temes i autors clàssics del jazz. El 22 de juny (20h) el XXIII Festival Internacional de Música de Sabadell rebrà el cor Barcelona Gospel Messengers amb l’espectacle Dance! Messengers sing Motown, que confereix una nova sonoritat a alguns dels grans èxits del mític segell Motown.

La proposta de Joventuts Musicals de Sabadell també reserva espai per a les propostes sabadellenques. La Cobla Mediterrània, sota la direcció de Bernat Castillejo, actuarà al Festival (29 de juny, 20h) amb un Homenatge a Manuel Oltra i amb la participació de la soprano Marta Valero i de Josep Maria Serracant com a narrador. Una setmana després (3 de juliol, 20h) serà el torn de l’Orquestra d’Acordions de Sabadell que, sota la direcció de Miquel Àngel Maestro, presentarà De Hollywood a Broadway, un recorregut través del món de la música de pel·lícules i dels musicals més icònics de tots els temps.

El 6 de juliol (20h) el Festival el protagonitzarà The Hanfris Quartet. Aquest quartet de música a capella presentarà a Sabadell l’espectacle 3 dècades de pop-rock en català. La 23a edició acabarà amb Gema 4 i el seu espectacle Tiempo a tempo, en el qual el quartet de música cubana fa un recorregut pels seus 30 anys de trajectòria musical.

Comentaris
To Top