ESPORTS

El francès Mathias Bourgue s’emporta el Torneig Internacional ITF al Cercle Sabadellès

Mathias Bourgue en una acció de la final davant una notable assistència de públic / CEDIDA

La pluja que va caure diumenge al matí no va esgarrar la jornada final del Torneig Internacional ITF Tennis Tour que s’ha disputat durant tota la setmana passada a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 sota una impecable organització del club local.

El domini francès s’acabaria traduint en els protagonistes de la gran final. Mathias Bourgue es va desfer del seu compatriota Matteo Martineau (6-2, 2-0 i retirada per lesió) i Maxime Chazal va fer el mateix amb el portuguès Henrique Rocha (7-6, 6-1) a semifinals.

El duel decisiu va ser molt igualat, però en els moments claus de cada set Mathias Bourgue va mostrar-se més encertat i es va emportar el títol de manera merescuda (7-6 i 6-4) amb una notable presència d’aficionats a la pista central del Cercle Sabadellès que van gaudir d’un excel·lent espectacle.

En la modalitat de dobles, el triomf va ser per la parella Sasha Gueymard-Gregoire Jacq, que va imposar-se a Iñigo Cervantes-Oriol Roca en dos sets: 6-4, 6-3. El lliurament de premis, amb la presència de la regidora d’Esports, Laura Reyes, i representants federatius i de l’entitat sabadellenca, amb el president Joan Carles Riba al capdavant.

Comentaris
To Top