Eleccions municipals 2023

Vine a l’entrevista a Gabriel Fernàndez (ERC Sabadell) aquest dijous al Diari

La cita arrencarà a les 19 h

Les eleccions municipals s’acosten i els alcaldables de Sabadell inicien aquesta setmana la campanya electoral amb l’objectiu de fer arribar a la ciutadania totes les propostes. En aquest context, l’alcaldable d’ERC Sabadell, Gabriel Fernàndez, serà aquest dijous, 11 de maig, a la redacció del Diari de Sabadell, en una entrevista prèvia als comicis.

La conversa arrencarà a partir de les 19 h i, com ha passat en les trobades anteriors amb altres candidats, serà oberta al públic. Els assistents a la plaça de Ricard Simó Bach podran preguntar a l’alcaldable republicà per les seves propostes i inquietuds abans de la cita amb les urnes.

Després de Fernàndez serà el torn de Marta Farrés, que tancarà el cicle d’entrevistes la següent setmana. L’actual alcaldessa i candidata del PSC a la ciutat contestarà a les preguntes el dijous 18 de maig a les 19 h.

Comentaris
To Top