Ciutat

Joan Mena (ECP): “La TUS demostra que el model de cooperativa funciona a Sabadell”

L’alcaldable de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena, s’ha referit a la TUS com “un dels orgulls de la ciutat i un model d’economia social”

L’alcaldable de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena, s’ha referit a la TUS com “un dels orgulls de la ciutat i un model d’economia social a seguir” durant una trobada amb els mitjans de comunicació aquest dimarts a la seu de la cooperativa, al passeig del Comerç. Mena ha reblat que “es tracta d’un model de gestió cooperativa que funciona, que cal preservar i que la ciutadania avala amb un 8 de nota”. Transports Urbans de Sabadell va néixer fa 41 anys de la mà dels governs d’Antoni Farrés, ha recordat l’alcaldable, que ha afegit que “és fonamental activar mecanismes per blindar el model ara que a la propera legislatura haurem de parlar de la licitació de la concessió del transport urbà”.

A la visita a les instal·lacions de la cooperativa l’ha acompanyat Carlos Sánchez Mato, qui va ser vicepresident de l’empresa de transports de Madrid i actualment és assessor econòmic del Ministeri d’Igualtat. Sánchez Mato ha mostrat suport a la candidatura de Sabadell En Comú Podem i ha reivindicat la importància de “fomentar la col·laboració publico-social, ja que s’ha demostrat que funciona”.

Marge de millora

Mena ha exposat tres propostes a tall de millora per al transport urbà sabadellenc. “En primer lloc, cal ampliar la flota de vehicles i sumar-hi entre cinc o sis autobusos nous per a garantir que les línies 4, 44, 5 i 55, que són les transversals, deixin d’estar col·lapsades en hores punta”. El cap de llista també s’ha referit a les línies 7, 11 i 80 perquè “han de rebaixar el temps d’espera”. Finalment, ha assegurat que Sabadell En Comú Podem “treballarà perquè els descomptes en el transport urbà no siguin puntuals, sinó que arribin per mantenir-se”.

Comentaris
To Top