CASTELLAR

Obre una nova carnisseria d’elaboració personalitzada a Castellar

La botiga s’ubica a la plaça Major

Castellar del Vallès ha acollit una nova botiga de carn, ubicada a la plaça Major, que irromp amb la promesa de ser un espai innovador i orientat a l’experiència del consumidor. El local es va inaugurar el passat 27 d’abril i la rebuda per part dels clients ha estat molt positiva, segons explica Erik Ginés, conseller delegat de l’empresa.

La carnisseria neix sota la marca de Sabem de Carn, sorgida arran d’un replantejament sota el paraigua de Plataforma Càrnica. A més de la venda dels productes carnis habituals, l’espai ofereix altres productes i plats preparats. A més, es distingeix per tenir una zona de degustació, on es treballa amb taules d’embotits i es potenicia el món de la vermuteria.

Pròxima obertura a Sabadell

L’objectiu, segons Ginés, era tornar als orígens i aportar carns més vanguardistes, d’elaboració personalitzada. “El consumidor busca creativitat i conceptes diferents. És una nova línia per donar un servei que la societat busca avui”, diu sobre la filosofia de l’establiment, que compta a Castellar amb uns 450 metres quadrats.

El negoci va arrencar el primer establiment a Mollet el passat mes d’octubre del 2022. Després de Castellar, l’objectiu dels propietaris és obrir una vintena de botigues en els pròxims tres anys. La següent obertura està prevista per aquest pròxim mes de setembre a Sabadell, en un local d’uns 280 metres quadrats a la Rambla, a l’altura dels Cinemes Imperial.

Comentaris
To Top