Ciutat

Ciutadans retorna als inicis per continuar sent “decisiu i necessari”

Garcia, aquest vespre, acompanyat per membres de la formació taronja / D.S.

La formació taronja encapçalada per Joan Garcia ha donat el tret de sortida a la campanya des de la torre de l’Aigua. Un lloc emblemàtic de la ciutat, però també per a Ciutadans. “L’any 2015 ja hi sortia. Ser aquí és una manera de reivindicar el treball dels darrers vuit anys i el treball que volem fer altre cop. És una forma de recomençar”, ha explicat l’alcaldable, acompanyat de diversos membres de la llista, entre els quals, el número 2 i 3, José Luis Hernández i Ramón Garcia, respectivament.

En les pròximes dues setmanes, Garcia s’ha marcat el repte de seduir uns sabadellencs que “estan allunyats de la política”, on incidirà en el “Sabadell de les famílies” i en “adjectivar la ciutat”, amb un equip de la societat civil per tornar a les arrels, l’any 2006.”El lema és líberate de los de siempre. Sabadell necessita un projecte a mig termini.

Tot i els sondeigs i les enquestes, Joan Garcia es mostra “optimista” i amb la fermesa que Ciutadans és “un vot molt útil dins d’un espai molt concret que és l’única opció útil que pugui entrar a l’Ajuntament. No només serem decisius aritmèticament, que també, sinó que en l’aportació de polítiques de futur”.

Comentaris
To Top