CONTINGUT PATROCINAT

Obramat obre a Sabadell el seu quart magatzem de la província de Barcelona

Més de 8.700 m² de superfície per als professionals de la construcció i la reforma.

Obramat, el Magatzem dels professionals de la Construcció i la Reforma, obre el 30 de maig, des de les 7h del matí, un nou magatzem a la província de Barcelona, ara a Sabadellal carrer de la Serra de Galliners, 24.

Obramat amplia la xarxa de magatzems per estar més a prop dels seus clients de la comarca del Vallès Occidental. A Obramat tenen clar quin és el seu propòsit: ajudar els professionals de la construcció i la reforma en la seva experiència de compra, i posar-los-ho tot el més fàcil possible, assessorats sempre per altres professionals com ells.

El seu magatzem està dissenyat per estalviar temps i diners a tots els clients que necessiten materials i productes per a les seves obres: l’horari és ininterromput des de les 7 h, amb productes per a tots els oficis del sector en un mateix lloc.

  • A més a més, Obramat es compromet a oferir els preus més baixos de la zona (IVA inclòs), de les millors marques líders en els seus sectors i estoc sempre disponible per a tots els projectes d’obra i reforma.
  • Més de 8.700 m2 de superfície amb 20.000 productes de construcció i reforma per a qualsevol tipus d’obra i amb un pati de materials de construcció de més de 3.000 m2 on s’accedeix directament amb el vehicle.

Entrada OBRAMAT Sabadell

I encara més: a obramat.es els clients poden fer les seves compres amb enviament en 24 hores amb transport adaptat per a productes pesants i voluminosos, o també poden recollir-les en només 2 hores al magatzem.

Què més ofereix Obramat Sabadell als seus clients?

  • Pàrquing gratuït amb 333 places i places adaptades per a vehicles de grans dimensions.
  • 16 caixes: 4 de ràpides i 4 de gran volum per facilitar la càrrega al vehicle.
  • Finestres a mida disponibles en PVC i alumini.
  • Servei tintomètric que produeix a l’instant més de 20.000 colors.
  • Planificador de cuines.
  • Devolucions gratuïtes en un termini de 100 dies… i molts més serveis.

Descobreix més informació a obramat.es

Comentaris
To Top