ESPORTS

Carol Carmona: “L’OAR Gràcia ho tornarà a intentar la pròxima temporada”

Carol Carmona en un dels partits de la fase d'ascens celebrada a Almeria / Èric Altimis

L’expedició de l’OAR Gràcia femení ha tornat d’Almeria amb un regust agredolç. Es va quedar amb la mel als llavis. El somni de l’ascens va esvair-se en la tercera jornada després d’una autèntica exhibició davant el Mislata, però no va produir-se la combinació necessària. De totes maneres, l’entrenadora, Carol Carmona, fa un balanç positiu de la temporada i creu que la clau en aquesta fase d’ascens va ser en el primer partit contra l’amfitrió Costa d’Almeria Roquetas.

“L’inici d’una lligueta -reflexiona la Carol Carmona- tan curta sempre és complicat perquè hi ha molts nervis. Vam superar el mal inici de partit amb una bona reacció i quan teníem el partit més encarrilat van produir-se una sèrie de contratemps adversos: pèrdues nostres, algunes oportunitats malbaratades que van permetre al rival acostar-se… Una interpretació errònia arbitral a l’últim minut també seria decisiva. Amb l’empat, teníem possessió per guanyar i es va convertir en un atac en contra i el gol quan només faltaven 15 segons. Fins i tot hauria estat important sumar un punt. En canvi, la derrota ens va afectar moltíssim psicològicament”, reconeix.

Els efectes es van poder comprovar en el segon duel davant el potent Ikasa Boadilla. “No vam tenir el nostre dia, sobretot en atac. A la primera part encara vam mantenir l’equilibri, però a la segona no ens va sortir res”. De totes maneres, el triomf del Mislata contra el Costa d’Almeria va mantenir vives les opcions. L’OAR havia de superar l’equip valencià per tres o més gols i esperar una carambola. “Vam fer un bon treball de cap i les jugadores van sortir a la pista molt endollades per guanyar. Es va veure de nou el caràcter del meu equip, sempre competeix. Ho va tornar a demostrar amb un gran partit de totes, però malauradament no va ser suficient”.

Mantenir el bloc

L’altre partit que tancava les fases es va jugar posteriorment i això va perjudicar els interessos de l’OAR. “Si haguèssim jugat a la mateixa hora potser hauria estat diferent, no ho sé. L’Ikasa ja tenia assegurat l’ascens i és normal una mica de relaxació i donar minuts a totes les jugadores. Va competir, però el Costa d’Almeria s’ho jugava tot, i això es va notar a la pista. No depenia de nosaltres”.

La Carol Carmona fa un balanç molt positiu de la temporada tot i no assolir l’ascens. “Penso que ha estat fantàstica i només ens ha faltat posar la cirereta. S’ha treballat moltíssim, amb una plantilla que s’ha buidat sempre sobre la pista, i aquest ha de ser el camí. Quan va acabar la fase vaig ser la primera a dir que tornarem a intentar-ho la pròxima temporada, estic convençuda”. A més, avança que “podrem mantenir gairebé tot el bloc d’aquest any i intentarem reforçar algunes posicions per ser encara més competitives”. L’ascens tornarà a ser el gran repte. La temporada, però, encara no ha acabat. L’OAR afrontarà els dies 10 i 11 de juny les semifinals de la Copa Catalana.

Comentaris
To Top